URGENT

La pluja ha afectat als municipis costaners i passa desapercebuda a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de l’intens episodi de precipitacions del cap de setmana, ha tornat a ploure a la nostra comarca. En aquesta ocasió, la pluja no ha afectat a tants municipis com fa uns dies i la seva intensitat ha variat segons la zona. 

Sobretot, la pluja ha afectat als municipis costaners. A l’Alt Maresme, les xifres s’eleven fins als 49.2 l/m2, com és el cas de Pineda de Mar. En el nostre municipi, però, la pluja ha deixat 9.2 l/m2, poc en comparació amb els 48.6 l/m2 que van caure el cap de setmana. 

A Tordera tampoc s’ha notat molt la presència de la pluja aquesta nit, ja que han caigut 3.6 l/m2 durant la matinada. A Malgrat de Mar, en canvi, la pluja ha estat més intensa, tenint en compte que s’han acumulat 28.5 l/m2, també ho ha estat a Calella on les precipitacions han arribat a acumular 34.8 l/m2.

Aquestes, però, no són les xifres més elevades, si marxem al centre del Maresme, Caldes d’Estrac ha recollit 52 l/m2, Vilassar de Dalt 56 l/m2 i Premià de Mar 89 l/m2.

Pel que fa als incidents derivats de les pluges, a Palafolls no hi ha hagut cap, però a Santa Susanna, per exemple, s’ha inundat completament la carretera N-II. En el cas d’altres municipis del Maresme, a Vilassar de Mar, la tempesta i el vent han malmès algunes de les barques que es troben a la platja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics