URGENT

Izan Gil debuta aquesta tarda amb el Rayo de Barcelona

Compartiu aquesta història

Després de ser escollit al juliol per participar a la Prince Cup, el palafollenc Izan Gil disputarà aquesta tarda el primer dels partits de futbol que formen part de la competició. Finalment, l’equip en el que jugarà Gil és el Rayo de Barcelona del youtuber Spursito, qui s’enfrontarà a l’equip Porcinos d’Ibai Llanos i 1K de l’exporter de futbol Iker Casillas. 

Pel que fa al desenvolupament de la competició,  ahir a la tarda van fer una primera presa de contacte amb els entrenadors i els companys de joc. Després van realitzar els dos primers entrenaments abans de començar aquesta tarda la competició.

Izan Gil i els seus companys d’equip. Foto: Kings League

Concretament, els partits de la fase de grups s’inicien a les 16h, tot i que Izan Gil i els seus companys no jugaran fins a les 19h contra Porcinos. Avui i demà es durà a terme aquesta fase de grups en què s’eliminarà un equip de cada grup; dissabte serà el torn de les semifinals i diumenge es disputarà la Final Four amb els quatre millors equips. 

A més, l’esdeveniment coincideix amb la celebració del Gran premi de Motogp a Barcelona. És per això que han informat que alguns dels pilots visitaran als infants mentre duri la competició. 
Recordem que la Prince Cup és un torneig per a infants nascuts entre el 2012 i el 2014 que se celebra aquest setembre i al desembre. En ell, tal com hem indicat, hi participarà el palafollenc Izan Gil qui, amb només 11 anys, ha aconseguit ser seleccionat per formar part d’aquesta nova competició d’àmbit nacional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics