URGENT

La previsió meteorològica obliga a modificar els emplaçaments d’algunes activitats de Festa Major

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a les activitats preparades per celebrar la Festa Major de les Verges Trobades de Palafolls. Les últimes previsions meteorològiques, però, fan perillar el desenvolupament correcte dels actes, és per això que l’organització ha modificat alguns dels emplaçaments en què es duran a terme les activitats per evitar qualsevol imprevist en cas que plogui. 

Per assegurar la realització de totes les activitats previstes, l’Ajuntament ha traslladat només els actes de dissabte i diumenge, ja que l’exposició que dona el tret de sortida a la festa i que s’inaugura divendres ja es fa sota cobert. Així, el Taller de Gegants, la Plantada i els balls es traslladen a la Plaça de Poppi perquè, en cas de pluja, els participants es puguin resguardar dins el Teatre Municipal. La cercavila, de moment, es manté tal qual s’havia preparat. Tot i això, en cas de pluja, la Colla Gegantera de Palafolls informa que s’anul·larà.

En el cas de la Botifarrada que organitza la Penya Barcelonista, aquesta també es trasllada al Teatre; i la Trobada de Puntaires es farà al Casal d’Avis. Pel que fa a la gimcana, l’organització indica que, si la pluja no és molt intensa, es mantindrà; en cas que plogui molt, es buscarà una nova data. Finalment, la Donació de Sang, prevista per diumenge, es mantindrà al MiD, tal com s’havia previst.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics