URGENT

La Ruta Històrica recorrerà el centre de Palafolls de la mà de personatges il·lustres de la vila

Compartiu aquesta història

Després d’encentar la Festa Major aquest cap de setmana, els actes continuen a Palafolls. Demà dimarts serà el torn de la tradicional Ruta Històrica a càrrec de Xavier Salicrú. 

Amb el títol ‘La força d’un veïnat, de l’antiga ferreria a l’esforç per aixecar una església’, els participants visitaran el centre del poble per conèixer l’evolució des de la primera ferreria fins al que és avui en dia. Tot i que aquest és un tema que s’ha tractat altres vegades, Xavier Salicrú indica que, aquesta vegada, l’explicació es farà a través de diversos personatges que van existir des del segle XVI fins al s.XIX.

El tret de sortida a l’activitat es farà a partir de les 19h davant l’Ajuntament de Palafolls. Tothom interessat en participar, només cal que estigui el dia i hora acordats al punt de trobada, la ruta durarà una hora i mitja i seran els personatges qui explicaran l’evolució de Palafolls. Segons indica Salicrú, sense ells, Palafolls no seria el que és.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics