Tordera commemorarà la Diada amb sardanes, l’ofrena floral i els castellers de l’Alt Maresme

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació La Nostra Dansa i l’Ajuntament de Tordera ja estan ultimant els detalls per la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de setembre. Els actes, com és tradició, es realitzaran a la Plaça Lluís Companys i inclouran sardanes i castells entre altres. 

Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Tordera, com en anys anteriors, la celebració començarà amb les sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles a partir de les 11h. Seguidament, a les 12h, tindrà lloc l’ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals.

Els encarregats de tancar l’acte institucional seran la Colla dels Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, els Maduixots, que aixecaran un pilar. El seguirà l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, qui farà el parlament amb motiu de la Diada i donarà pas al cant dels Segadors. La diada finalitzarà amb un vermut popular.

Com és habitual, des del consistori es demana a les entitats que hi vulguin participar que confirmin la seva assistència a l’ofrena enviant un correu electrònic a alcaldia@tordera.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics