Ja han començat les activitats que prepara l’Associació de Veïns de Sant Lluís

Classes al Forroll. Arxiu RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida al nou curs d’activitats que cada any organitza l’Associació de Veïns de Sant Lluís. Entre l’oferta que proposen hi ha classes de flamenc i sevillanes, gimnàsia per la gent gran i ping-pong. Tot i que la programació manté activitats que ja estan consolidades al barri, enguany han volgut afegir el ping-pong, per tothom qui estigui interessat. I, és que, tal com indica Ester López, nova presidenta de l’associació, l’encarregat de dur-la a terme es Dani Mateo.

Aquest és el primer conjunt d’activitats que organitza l’Associació de Veïns de Sant Lluís des que hi ha la nova junta des de finals de juliol. Tot i que alguns dels membres continuen a la junta i no hi ha hagut grans canvis, López encara aquesta nova etapa amb ganes de continuar treballant pel barri. 


Pel que fa a les activitats, tothom interessat pot posar-se en contacte amb l’associació mitjançant l’adreça de correu electrònic avsantlluis@gmail.com. Per tal de participar de les activitats és necessari que els interessats es facin socis de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics