URGENT

‘Tu tens la clau’ és la nova exposició itinerant de la Biblioteca Comarcal de Blanes

Compartiu aquesta història

Dilluns es va inaugurar al vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes l’exposició itinerant ‘Tu tens la clau’ de Projecte Home. La intenció principal de la mostra és la prevenció de drogues o d’altres tipus d’addiccions potser no tan evidents però que poden arribar a ser igualment perjudicials física i mentalment.

En aquest cas, no es mencionen les drogues de manera directa, sinó que es dona accés a diferents valors i eines claus per afrontar situacions difícils. Tal com indiquen desde l’Ajuntament de Blanes, d’aquesta manera, cerca apropar-se als joves, donar-los el suport i ajuda que puguin necessitar, tot i que sovint no en siguin conscients. A més, també ensenya la importància de conèixer-se a un mateix i enfortir-se per reduir l’abús de les drogues i altres addiccions 

Aquesta és la cinquena edició de l’exposició després que l’any 2019 es va inaugurar per primera vegada a les biblioteques de les Terres de l’Ebre. A banda de les visites adreçades al públic en general, també se’n fan dinamitzades per a l’alumnat escolar. 

La mostra es podrà visitar a la biblioteca fins al proper 29 de setembre. Després de la seva estada a Blanes, l’exposició continuarà del 4 al 25 d’octubre a Ripoll; de l’1 al 22 de novembre a Palamós; del 29 de novembre al 27 de desembre a Figueres; del 17 de gener a l’1 de febrer a Salt; i finalment del 7 al 29 de febrer a Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics