URGENT

Tret de sortida oficial de la Festa Major

Compartiu aquesta història

Tot i que aquests últims dies ja s’han començat a realitzar els actes de Festa Major, el tret de sortida oficial es farà aquest dijous amb el Pregó, el Castell de Focs i el Concert d’obertura de la Festa Major.

Com cada any, Palafolls comptarà amb diverses entitats que seran les encarregades del Pregó de la Festa Major. Enguany hi participaran les ballarines de l’Escola de Dansa, l’humorista Guillem Estadella, la Coral Palatiolo i els Gegants, entre d’altres. Així ho ha indicat Susanna Pla, regidora de Cultura. 

Després del pregó, a les 22:30h tots els assistents podran gaudir del tradicional Castell de Focs. Els joves, una mica més tard, a partir de les 23:30h es podran entretenir amb el Concert d’obertura de la Festa Major a càrrec de la maresmenca Mushkaa i el DJ Mario Otero.

Demà al vespre, a partir de les 21:30h la Plaça de Poppi serà l’emplaçament on es duran a terme tots aquests actes preparats per donar la benvinguda oficial a la Festa Major d’enguany. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics