URGENT

1.440 alumnes comencen el curs escolar a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest matí, les famílies, infants i adolescents de Palafolls es retrobaven a les portes de les escoles, l’institut i la llar d’infants per retornar a les aules i donar el tret de sortida al curs 2023-24.

En el cas dels més petits de Palafolls, aquest matí s’han tornat a veure amb els seus companys a la llar d’infants Palafollets després d’unes vacances d’un mes, aproximadament. La directora de la llar, Sandra Giménez, ha indicat que ha sigut una tornada molt positiva, tot i que alguns petits han plorat.

En el cas de les escoles de Palafolls. A Les Ferreries i a Mas Prats, els pares i mares han viscut la jornada amb il·lusió de poder retornar a les rutines escolars. Tal com indiquen, consideren ‘necessari’ tornar a la rutina de cada dia. 

Pel que fa als infants, els pares també han indicat que molts d’ells tenien ganes de tornar a l’escola i veure’s amb els companys de classe després de les vacances.

Finalment, avui també han tornat a les aules els alumnes de secundària. A l’Institut Font del Ferro, la jornada també s’ha desenvolupat amb normalitat i sense incidències. Tal com indica el director del centre, Jordi Busquets, avui era un dia per explicar les característiques del curs i tot ha anat segons el previst.

Recordem que la primera jornada escolar ha coincidit amb la vaga de mestres i professors prevista pel sindicat majoritari USTEC-STEs per continuar reclamant la reversió de les retallades i millores laborals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics