Palafolls tanca 5 dies de Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’acte institucional i oficial de la Diada de Catalunya, es va tancar ahir una nova edició de la Festa Major de Palafolls. Una festa que ha comptat amb les activitats habituals a la programació i que, a més, s’han pogut fer amb total normalitat i sense que la pluja hagi afectat cap acte.

Totes les activitats han comptat amb força presència de públic, tant les activitats infantils, com especialment les musicals. Per tot plegat, la regidora de cultura i festes de l’Ajuntament, Susanna Pla, parla de festa viscuda  i reconeix la feinada de les entitats i de l’Ajuntament a l’hora de tirar endavant el programa d’actes.

La regidora també creu que aquesta edició dels Sopars a la Fresca ha estat un èxit, tot i el relleu d’organització. Un mes abans de la Festa Major, la Comissió d’Agermanaments va fer un pas al costat i va anunciar que no organitzaria aquesta activitat. El consistori, amb entitats i empreses privades interessades, ha pogut tornar a programar aquests tradicionals sopars.

Sopars a la fresca 2023. RP

Pla assegura que les entitats participants estan contentes amb les tres nits d’àpats a les Valls d’Ax.

La valoració de l’Ajuntament és bona i en els pròxims dies, el consistori tornarà a posar en marxa una enquesta de valoració general de la festa a través d’internet. Es tracta d’un formulari que ajuda a l’organització a l’hora de modificar, mantenir o traslladar activitats de la Festa Major de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics