URGENT

Modificaran el recàrrec de l’IBI per a immobles desocupats

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament de Palafolls d’aquest dijous preveu una modificació de l’ordenança municipal que es va aprovar fa dos anys i que preveu un recàrrec de fins el 50% de l’impost de l’IBI per aquells grans tenidors d’habitatges que estan tancats des de fa anys.

En aquests dos anys s’ha aplicat a una desena d’immobles bàsicament d’entitats financeres. La intenció de l’Ajuntament és que aquests tenidors posin aquests immobles dins l’oferta d’habitatges de lloguer de Palafolls.

El ple de demà tractarà la modificació que vol ajustar la regulació local a la llei pel Dret de l’habitatge aprovada aquest passat maig.

El ple de demà inclou un total de 20 punts, entre els quals hi ha l’Ordenança municipal per l’estalvi d’aigua. Es tracta d’una normativa local per incentivar l’ús responsable de l’aigua i que està lligada al Pla d’emergència en situació de sequera que també s’aprovarà demà dijous.

Durant la sessió de demà, també es donarà explicació sobre la gestió recaptatòria de les multes de circulació imposades per l’Ajuntament durant l’any passat i sobre l’adjudicació de l’antiga Escolor a una empresa logística per un valor d’uns 3.8M€.

El ple, que s’avança una setmana respecte al que és habitual, també aprovarà el compte general de l’Ajuntament corresponent a l’any passat.

La sessió es podrà seguir en directe a través de Ràdio Palafolls; ja sigui en àudio al 107.7 fm o a radiopalafolls.cat i també amb vídeo a través del Facebook d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics