Protecció Civil farà demà una prova del sistema d’alertes al Maresme

Foto: CCM
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper 14 de setembre, tots els telèfons mòbils que es trobin a la província de Barcelona rebran un missatge de prova del sistema d’alertes de Protecció Civil de la Generalitat. Concretament, el missatge arribarà als que es trobin al Barcelonès, al Maresme, al Vallès Oriental i a l’Occidental, i al Baix Llobregat. 

Durant la jornada de demà, tots els telèfons que estiguin a la zona rebran el missatge següent: “PROVA D’ALERTA DE PROTECCIÓ CIVIL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. No truquis al 112, és una PROVA. En una emergència real rebries instruccions per protegir-te”. Aquest missatge s’enviarà en català, castellà i anglès. Així sonarà el missatge:

Tal com indiquen des de Protecció Civil, la prova de Barcelona és la que té un major abast quant a població susceptible de rebre el missatge en cas d’emergència greu. Per tal de fer un major seguiment i valoració de la prova, els missatges es dividiran en quatre horaris i sectors geogràfics. A la nostra comarca, concretament, es preveu que l’avís es rebi a partir de les 10h. Tota la informació sobre les alertes mòbils de Protecció Civil es pot trobar al web del Departament d’Interior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics