URGENT

Tot a punt per la 21a Setmana de la Gent Gran a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’1 d’octubre es commemora el Dia de la Gent Gran i Palafolls s’hi ha sumat un any més per celebrar amb totes les persones grans del municipi el seu dia. Per fer-ho, s’han preparat tot ple d’activitats dedicades i pensades pel col·lectiu. Tal com indica Judit Puig, tècnica de Serveis Socials de l’Ajuntament, volen aprofitar la setmana per retre homenatge a tota la gent gran de Palafolls. 

Pel que fa a l’inici de les activitats, està previst que comencin el dilluns 18 de setembre a la tarda. La primera d’elles serà un taller a la biblioteca on s’explicarà el document de les voluntats anticipades. Anirà a càrrec de l’Associació Dret a Morir Dignament i s’hi exposarà què és, per què serveix i com es pot accedir a ell. Altres de les activitats previstes són classes de gimnàstica postural al centre del municipi i a Sant Lluís, classes de balls en línia, xerrades, excursions i l’homenatge a les parelles que enguany celebren cinquanta anys de casats. 

Paralel·lament, el centre Respir també celebra la setmana de la Gent Gran pels seus usuaris amb diverses activitats entre les que destaquen tallers, xerrades i excursions. 

Tothom interessat en participar en alguna de les activitats que s’han organitzat per commemorar la 21a Setmana de la Gent Gran a Palafolls es pot adreçar a Serveis Socials de l’Ajuntament i demanar més informació sobre els horaris i detalls de cadascuna de les activitats. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics