Detingut el presumpte lladre de les portes metàl·liques de quadres elèctrics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En les darreres setmanes s’havien incrementat un nou tipus de robatoris a la nostra zona. Els lladres desmuntaven i s’enduien les portes metàl·liques dels quadres elèctrics que es troben a l’exterior dels immobles

Només a Palafolls s’havien donat diversos casos al centre i a Santa Maria. 

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra feia temps que estava rere la pista dels sospitosos i finalment han estat detinguts a Blanes, però gairebé per casualitat.

Segons expliquen fonts de la policia blanenca,  fa una setmana, a primera hora del matí, quan una patrulla va observar un vehicle estacionat a la zona d’oci del barri d’Els Pins. El que va cridar l’atenció dels agents és que les plaques de matrícula del davant no coincidien amb les del darrere.

Porta robada a l’agost. RP

Davant d’això, i després de comprovar que les dues plaques eren del mateix model de vehicle, però de diferents propietaris, van cridar l’atenció de l’ocupant del vehicle.

L’home va facilitar els papers del vehicle i va ser llavors que els policies van comprovar que  el vehicle constava com a sostret a l’Ametlla del Vallès. 

La policia va procedir a la seva detenció, es va avisar al propietari per tal que recuperès el vehicle.

A l’introduir la matrícula al sistema policial, aquest constava com a sospitós d’aquests estranys robatoris a la zona i, fins i tot, s’havia pogut captar una imatge del vehicle passant per Palafolls i carregat de les plaques sostretes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics