URGENT

El pont sobre la Tordera és l’escenari d’un nou rodatge a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el pont sobre el riu Tordera a l’alçada de Palafolls ha sigut l’emplaçament escollit per una gravació cinematogràfica. Concretament, s’hi ha gravat el teaser de la pel·lícula ‘Una vieja en Torrevieja’ del director Gerard Claramunt, una comèdia negra d’acció que està emmarcada dins el Programa Laboratori Opera Prima de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) que busca impulsar el desenvolupament dels primers llargmetratges dels membres de l’escola. 

Tal com indica Claramunt, formar part del projecte l’ha atorgat una subvenció per desenvolupar un primer teaser que permetrà vendre la idea de la pel·lícula a les productores que s’interessin pel llargmetratge. 

El director, a més, confessa que s’ha triat el pont sobre la Tordera perquè és un espai molt còmode i ample per rodar. A més, té una estructura molt particular que ‘permet jugar amb el moviment del sol’.

Finalment, indica que, tot i que, és el primer cop que graven a Palafolls, el pont ja ‘forma part de l’imaginari de la pel·lícula’ i els agradaria tornar a gravar-hi. Malgrat això, ara els espera un procés llarg en què han de trobar finançament i una productora que vulgui tirar endavant el projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics