URGENT

Palafolls reconeix la trajectòria dels esportistes palafollencs aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Demà dissabte els esportistes de Palafolls tenen una cita al Teatre de Palafolls. En aquesta ocasió no és cap competició esportiva, sinó que es tracta de la Festa de l’Esport, la cerimònia en què es reconeixerà la trajectòria d’alguns esportistes i entitats esportives del municipi.

Aquest és el segon any en què l’Ajuntament de Palafolls organitza el certamen després de la bona acollida que va tenir l’any passat la primera edició de la festa. I, és que, a banda de premiar la trajectòria dels esportistes, les entitats i els membres d’aquestes, els premis també permeten fer un mapa esportiu municipal i donar visibilitat als palafollencs que practiquen alguna disciplina esportiva en el municipi o fora d’ell. 

Tothom qui vulgui gaudir de la cerimònia pot acostar-se aquest dissabte al Teatre de Palafolls a partir de les 19h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics