URGENT

Jordi Coll serà el convidat de la primera trobada literària a la Biblioteca Enric Miralles

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres  a la tarda tornen els Vespres Literaris a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls. La intenció és fer una trobada entre els autors i els lectors perquè puguin xerrar sobre els processos creatius d’escriptura i sobre les seves obres en concret. 

El primer convidat d’aquest conjunt de trobades és Jordi Coll, autor de ‘El preu de la sang’. Tal com indica Xavier Sitjà, col·laborador de Ràdio Palafolls i moderador d’aquestes trobades, Coll parlarà de la seva obra i del seu cas com a escriptor. I, és que, en plena pandèmia es va autoeditar el seu llibre i, degut a l’èxit que va tenir, l’editorial Rosa dels Vents ha decidit editar la seva segona obra. Per tant, tothom qui estigui interessat en autoeditar els seus propis llibres, podrà trobar un espai de conversa a la biblioteca. 

La primera d’aquestes trobades literàries es durà a terme demà al vespre a partir de les 19h a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls. Al finalitzar l’acte, com és habitual, hi haurà un petit refrigeri per tots els assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics