URGENT

Territori estudiarà la viabilitat d’un tramvia entre Blanes i Lloret 

Compartiu aquesta història

A través de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el Departament de Territori ha adjudicat la redacció d’un estudi que analitzi les diverses alternatives de millora de la mobilitat del corredor entre la Selva Marítima i el Maresme. 

L’estudi s’haurà de redactar en quatre mesos i ha de proposar millores de diverses formes de transport que responguin amb els reptes territorials i ambientals existents. La intenció és reduir el volum de trànsit de les carreteres GI-600, la que uneix Tordera amb Blanes, i la GI-682, que uneix Palafolls amb la Costa Brava. 

Segons indiquen des del Departament de Territori de la Generalitat, el document analitzarà el conjunt de les infraestructures de transport en relació amb la xarxa viària, la xarxa ferroviària i les vies ciclables, així com les propostes de millora en els serveis de transport públic. En aquest sentit, l’estudi tindrà en compte la viabilitat d’un sistema de tramvia entre Blanes i Lloret de Mar, entre d’altres opcions.

La idea del tramvia entre Blanes i Lloret no és nova. Fa temps que es parla i, fins i tot, en alguns estudis, el tramvia neixaria a Palafolls i fins arribar a Lloret. Aquest estudi arriba després que la justicia tombés la prolongació de l’autopista del Maresme entre Tordera i Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics