URGENT

Jordi Pigrau serà el nou jutge de Pau de Palafolls

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament de Palafolls va acordar nomenar a Jordi Pigrau com a nou jutge de Pau de la nostra població en substitució de Josep Molina que ja ha complert els anys assignats.

A l’agost, l’Ajuntament va obrir convocatòria per a tots els qui volguessin ser jutge o jutgessa de Pau de la nostra vila. S’hi van presentar 7 persones que van haver d’aportar el seu Currículum per tal de poder ser valorats.

Un cop finalitzat el procés i descartades algunes propostes, el candidat proposat ha estat Jordi Pigrau, qui en els últims anys ha estat el jutge de pau substitut i qui s’ha encarregat de les taques de jutge de pau, quan Molina ha estat de baixa o de vacances.

Amb el nomenament de Pigrau com a nou jutge de Pau de Palafolls, quedarà vacant la plaça de jutge substitut, pel que es preveu que en les properes setmanes s’obri el procés per trobar un nou jutge de pau substitut a Palafolls.

Molina acaba mandat com a jutge de pau aquest proper mes d’agost

Els jutjats de pau  s’encarreguen de mediar en alguns casos per evitar arribar a la justícia ordinària, poden estar presents en accidents per evitar que desapareguin proves, porten el registre civil i comuniquen sentències als afectats per evitar que s’hagin de traslladar als jutjats, entre d’altres tasques. En general, s’ubiquen als municipis que no són seu judicial i que, per tant, no tenen jutjats de primera instància o d’instrucció. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics