Cap de setmana agredolç pels equips esportius de Palafolls

Alguns dels equips del nostre municipi ja han donat el tret de sortida a la nova temporada esportiva amb els primers partits disputats. És el cas del Club de Bàsquet Palafolls per qui el cap de setmana ha deixat resultats ben diferents en els marcadors de cadascun dels equips. Els sèniors A i B masculins es van enfrontar al CB. Vilablareix i al CB. Verges contra qui van perdre per 12 punts (44/56) i 20 punts (52/72), respectivament.  Qui també va perdre davant els seus rivals va ser el Cadet ‘B’ contra el CEEB Tordera per 67 punts (29/96).

Pel que fa a victòries, el Sots 21 ‘B’ del club va guanyar al Virolai per 43 punts (78/35) i el Cadet ‘A’ al Bàsquet Arbúcies 48/96. En el cas del C.D Palafolls, només s’ha disputat un partit aquest cap de setmana a càrrec dels membres del Grup 28 de 4a Catalana contra l’Osor. Al partit, els palafollencs van guanyar per 4 a 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics