URGENT

L’Ajuntament crida de nou al civisme i al respecte a l’espai públic 

Compartiu aquesta història

La passada setmana el perfil oficial de la Biblioteca de Palafolls a les xarxes socials feia una crida al civisme. Ho feia acompanyant la publicació amb fotografies de la façana de l’edifici totalment pintada amb gargots i tags, amb molt bruticia al voltant, especialment llaunes de begudes, però també embolcalls de menjar i mobiliari.

No és un cas aïllat i des de fa temps, són visibles l’efecte de l’incivisme ja sigui embrutant parets d’espais públics i privats, però també amb la manca de consciència a l’hora de llençar la brutícia que generen, especialment, els grups de joves que es reuneixen a les places  i espais públics de la nostra vila, oblidant llaunes i bosses de menjar als bancs o al terra.

Ho denuncia també la regidora de governació, Susanna Pla.

Per tot plegat l’Ajuntament de Palafolls ha fet una crida al civisme i la responsabilitat per evitar aquestes actituds als espais públics que són de tots. Pla recorda que està en vigor una ordenança de civisme i que, si es detecta alguna actitud incívica, no es dubtarà en aplicar les sancions especificades a la normativa municipal.

L’ordenança recull que deixar abandonats papers o residus a la via pública així com embrutar les parets amb tags o grafitis podria castigar-se amb sancions de fins als 300€

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics