Personal del Grup Volkswagen retira plantes invasores a Santa Susanna

Foto: Ajuntament de Santa Susanna

Dijous passat una quarantena de treballadors del departament de vendes de recanvis de vehicles del Grup Volkswagen van visitar Santa Susanna per reforçar la cohesió de grup i, a la vegada, fer una acció de Responsabilitat Social Corporativa. 

L’acció va consistir en la retirada de la Senecio, una planta invasora que hi ha a la Riera de Santa Susanna. L’eliminació ha estat possible gràcies a la participació de la Federació de d’Agrupacions de Defensa Vegetal a Santa Susanna, Selmar, i la coordinació del departament de Turisme i Sostenibilitat, el departament de Medi Ambient i d’alguns membres del consistori veí. L’acció s’ha saldat amb 850kg recollits de la planta invasora.

Això, però, no ha sigut l’únic que han fet els visitants. La Fundació Selmar ha aprofitat i els han informat sobre la campanya “Com prevenir el malbaratament alimentari”. Segons indiquen des de l’Ajuntament de Santa Susanna, aquestes accions formen part del producte Meeting & Events del municipi que s’inclouen dins l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments i que pretenen deixar un granet de sorra amb accions locals per poder ajudar o col·laborar amb el medi ambient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics