El govern de Malgrat treballa per incorporar un tercer partit i assolir la majoria

Sònia Viñolas ()PSC) i Jofre Serret (MEM) .

En declaracions a aquesta emissora, l’alcaldessa de Malgrat, Sònia Viñolas, ha confirmat que està treballant i en contactes per poder ampliar l’actual pacte de govern amb un tercer partit que els ofereixi estabilitat amb la majoria al plenari.

Viñolas no ha donat el nom del partit, però ha volgut deixar clar que la prioritat del PSC és incorporar un partit d’esquerres.

El govern de Malgrat, actualment, és un bipartit amb els 5 regidors del PSC i els 3 de Malgrat Ens Mou. D’aquesta manera, el govern és a un regidor de la majoria absoluta que aconseguirien si  sumen alguna altra de les formacions amb representació, ja que Junts té 4 regidors, ERC 3, mentre que el PP i la CUP tenen un representant.

Segons Viñolas intentar governar en minoria i acords puntuals amb les altres formacions ha estat un desastre i considera vergonyosa l’actitud partidista de l’actual política.

Viñolas, però explica que durant aquests mesos ha volgut mantenir diàleg amb totes les forces amb representació, ja que afirma que tots són representants del poble, però lamenta la manca de capacitat d’entesa amb la resta de partits locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics