URGENT

Les entitats valoren positivament l’última Festa Major

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre es va fer la reunió de valoració de la Festa Major de principis de mes a Palafolls. La trobada va reunir els responsables de les entitats encarregades de les activitats de la programació amb els responsables polítics i tècnics del consistori per posar sobre la taula la valoració de l’última Festa Major així com analitzar els possibles punts de millora.

En declaracions a aquesta emissora les entitats han valorat positivament aquesta darrera festa major. És el cas de Margarita Planas, responsable de grup de puntaires de Palafolls, creu que les activitats van tenir molts èxits i recorda que van poder esquivar la pluja.

Molt positiva també és la valoració que en fa l’Albert Alenyà, president de la Penya Barcelonista de Palafolls. L’únic “però” que hi posa és amb el grup de barraques. Considera que amb grups musicals més potents, aniria millor.

Els gegants creuen que caldria pensar millor la programació musical per intentar equilibrar millor les nits de concerts. Pel que fa a les activitats dels Gegants de Palafolls a la Festa Major, Mireia Pujol, responsable de l’entitat, les valora positivament. Entre aquestes activitats n’hi havia de noves, com el correjocs, o de recuperades com Les Verges Trobades.

Gran part de la programació de la Festa Major de Palafolls està fonamentada per les entitats locals que desenvolupen la majoria de les activitats, especialment les de caire popular.

L’Ajuntament té en compte la valoració i les aportacions de les entitats quan programa les activitats dels dies festius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics