Detenen els presumptes autors de dos robatoris en empreses i d’un vehicle d’alta gama a Pineda

Foto: Ajuntament de Pineda

La Policia ha detingut els presumptes lladres de dos robatoris a Pineda de Mar que van tenir lloc a dues empreses del municipi, una immobiliària i en una empresa d’excavacions, el cap de setmana passat.

El dia 23 de setembre, la propietària d’una de les empreses va avisar a la Policia Local que va activar l’operatiu de recerca per trobar els lladres. Aquella mateixa jornada, una patrulla del cos municipal va localitzar dues persones a la zona del Passeig Marítim que vestien roba similar a la descrita en un dels robatoris. Els agents van procedir a la identificació dels sospitosos i els van traslladar a la comissaria per confirmar que tenien nombrosos antecedents patrimonials i que estaven vinculats a una organització criminal. 

Després de fer el seguiment dels presumptes lladres mitjançant les càmeres de seguretat de Pineda de Mar, van detectar la presència d’un d’ells amb un cotxe de la marca Porsche que constava com a robat al costat de la Riera. A ambdues persones detingudes se’ls atribueix el presumpte robatori a les dues empreses i del robatori a Pineda de Mar. Els dos ha han passat a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics