Detenen un conductor begut a Blanes que estava en cerca i captura per altres delictes

Foto d'arxiu de la Policia de Blanes

Dissabte 23 de setembre, la Policia Local de Blanes va detenir un home després d’una persecució per la ciutat. El cas es remunta als vols de tres quarts de vuit del vespre quan la Policia va rebre una trucada des d’un bar en què s’informava que hi havia un client molt begut que volia agafar el cotxe. 

El detingut, en veure la Policia Local, va fugir amb el cotxe i va començar la persecució. Finalment, van interceptar el conductor i se li va practicar una prova d’alcoholèmia. En aquesta, l’individu va donar positiu penal al test, més de 0,60 mg/litre d’aire expirat. 

En conseqüència,  li van immobilitzar el vehicle i el van traslladar amb la grua fins al dipòsit. Llavors, quan els agents van identificar al conductor denunciat van saber que portava un document fals. Després de diverses gestions, van conèixer la identitat real del detingut, i és que era un home que estava en cerca i captura.

Per tot això, l’home, que compta múltiples antecedents, va acabar arrestat per l’ordre vigent. A banda de denunciat per la resta de fets relacionats amb la seguretat viària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics