URGENT

S’esgoten les places per renovar el DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

Durant l’última jornada s’han exhaurit les 70 places que hi havia disponibles per renovar-se el DNI a l’octubre a Palafolls. 

Aquest és un servei que es posa a disposició dels palafollencs per renovar-se o expedir nous DNI a la vila sense haver de desplaçar-se a Mataró o Lloret, que és on estan les comissaries de la Policia Nacional. 
Aquest mes d’octubre la unitat mòbil de la Policia vindrà el dia 3 a fer els nous documents i dos dies més tard, el dia 5, es podrà anar a recollir el DNI també a la caserna de la Policia Local. Pel que fa a la franja horària en que es duran a terme els tràmits, aquesta serà des de les 09:30h fins a les 12:30h

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics