URGENT

La consellera Vilagrà visita Palafolls per conèixer els projectes del nostre poble

Compartiu aquesta història

Puntual a les 12 del migdia ha arribat a la plaça Major de Palafolls la consellera de presidència, Laura Vilagrà, per tal de fer una visita institucional a l’Ajuntament de Palafolls. A banda de saludar als regidors i regidores, la consellera ha signat al llibre d’honor i ha conegut els diferents projectes que té entre mans el nostre poble i que, d’una manera o una altra, tenen vinculació amb la Generalitat.

La consellera escolta les explicacions de l’alcalde de Palafolls. RP

És el cas del les obres finançades a través del Pla Únic d’obres i Serveis, el PUOSC, a través del qual s’està desenvolupant l’anella cívica al pla de la Ginesta entre d’altres, però també els assumptes relacionats amb la mobilitat com la rotonda de Mas Reixach o la de l’entrada pels semàfors. 

Després de la visita a l’Ajuntament, la consellera i els representants municipals han anat fins al castell, des d’on Vilagrà ha pogut escoltar les demandes del nostre consistori i situar-les visualment.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha aprofitat la visita al castell per traslladar a la consellera els plans de rehabilitació de la fortalesa i, en general, demanar més recursos i suport pels projectes per Palafolls.

Per la seva banda Vilagrà s’ha interessat pel patrimoni de la nostra vila, en especial per arquitectònic.

En declaracions a aquesta emissora, Vilagrà explica que vol visitar tots els ajuntaments de la comarca i assegura ser conscient que la rehabilitació del castell necessitarà de més suports institucionals.

De fet el projecte del castell és a punt d’aprovar-se i de licitar-se les obres. Uns treballs que compten amb 400.000€ de subvenció, la meitat dels quals provenen de la Generalitat.

Vilagrà, que ha estat acompanyada pel Director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Barcelona, David Agustí,  ha visitat Palafolls després de passar per Malgrat on també ha saludat als regidors i ha signat el llibre d’honor del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics