Blanes aposta pel comerç local i la reducció de residus amb la campanya ‘Mou-te pel Zero’ 

Foto: Ajuntament de Blanes

Blanes ha donat el tret de sortida a una nova campanya impulsada per l’Ajuntament amb el suport d’altres institucions amb l’objectiu d’impulsar el comerç local i reduir la producció i generació de residus a l’hora de consumir. La campanya s’anomena ‘Mou-te pel Zero’ i s’allargarà fins al novembre amb la intenció que participi tothom qui estigui interessat en els propòsits de la iniciativa. 

Concretament, consisteix en un joc on es poden aconseguir premis a base de superar diversos reptes que es proposen i està adreçada a tota la ciutadania. Els participants podran assumir reptes i aconseguir punts per optar a premis i descomptes al comerç local segons el seu nivell i les seves motivacions. 

Els premis són vals de compra valorats en diverses quantitats de diners i cada mes es durà a terme un sorteig per triar les butlletes amb els reptes superats i els comerços col·laboradors on es podran bescanviar els premis. En total, està previst repartir 500€ en vals de compra, dividits en els tres sortejos que hi haurà al final de cada mes: 3 premis amb vals de 20€ cadascun i 10 premis amb vals de 10€ cadascun. 

Per poder participar cal descarregar-se l’aplicació mòbil ‘Go Zero Waste, registrar-se i activar la campanya de Blanes o aconseguir alguna de les butlletes físiques que s’han repartit als mercats i establiments de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics