La piscina municipal tanca una temporada de rècord

La nova piscina de Palafolls. RP

A finals d’agost la piscina de Palafolls tancava la temporada i ho feia amb uns números històrics.

En aquest estiu, en poc més de dos mesos, la piscina ha venut 13.500 entrades i 150 abonaments, el que suposa una mitjana d’uns 200 visitants diaris, sense comptar la visita de campus esportius i casals d’estiu, que es comptabilitcen a part.

De fet en molts dels dies d’obertura de la instal·lació s’ha hagut de penjar el cartell de complet i no permetre l’entrada de més usuaris

Segons les dades a les que ha tingut accés aquesta emissora, més de la meitat de les entrades venudes, amb 7600, són per a majors de 15 anys. Enguany s’han venut 4.500 entrades infantils en tot l’estiu, mentre que de pensionistes, jubilats i discapacitats s’han venut 1.500 passis diaries. 

Pel que fa als abonaments, s’ha n’han expedit 70 pels adfults, 40 per inafnts i 33 per a jubilats, pensionistes o persones amb discapacitat.

A banda de les altes temperatures d’aquest estiu, una altra circumstància que podria explicar aquest augment de visitants és que aquesta temporada Malgrat no ha obert la seva piscina municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics