URGENT

JuntsXMalgrat estén la mà per entrar al govern municipal

Ponsa no ha aclarit si existeixen converses amb el govern de Malgrat per entrar a formar part del pacte.
Compartiu aquesta història

La formació, la segona més votada a les passades eleccions de maig i amb 4 regidors, ha fet un comunicat en el que estén la mà a l’actual govern municipal per tal de trobar un acord de governabilitat.

La portaveu de la formació i exalcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, comparteix l’anàlisi que la passada setmana feia l’alcaldessa de Malgrat Sònia Viñolas, en la que parlava de la dificultat de governar en minoria. Ponsa assegura que cal un acord de govern majoritari.

Ponsa és conscient de les possibles reticències de l’actual govern. Justament, la portaveu de JuntsxMalgrat va encapçalar la moció de censura que va fer fora al PSC de Joan Mercader de l’alcaldia de Malgrat al 2017 i les relacions amb Malgrat ens Mou tampoc són fluïdes des que la formació de Serret preferis pactar amb el PSC en comptes de revalidar el quatripartit que va fer fora els socialistes amb la moció de censura. Per tot plegat, Ponsa demana aparcar les diferències i buscar l’estabilitat del govern de Malgrat.

Ponsa, a més, encoratge a totes les formacions polítiques de l’Ajuntament per tal d’aconseguir un govern fort que encari els reptes del present de Malgrat.

Ponsa no ha aclarit si existeixen converses amb el govern de Malgrat per entrar a formar part del pacte.

Ara com ara, el govern de Malgrat compta amb 8 regidors: els 5 del PSC i els 3 de Malgrat Ens Mou. L’alcaldessa va assenyalar els partits d’esquerres com a prioritaris per arribar a acords de govern, però la CUP ja ha descartat entrar a governar amb el pacte actual. ERC no s’ha pronunciat, JuntsxMalgrat estén la mà i amb el PP sembla que no hi ha possibilitat d’acord, almenys de moment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics