La generalitat busca un local per situar un servei d’atencio integral especialitzada sobre violencia masclista a Blanes

Foto: Envato Elements

La direcció de patrimoni de la Generalitat ha obert una licitació per trobar un local comercial en el que pugui instal·lar-se una nova oficina del Servei d’Intervenció Especialitzada, coneguts com a SIE, en violències masclistes.

Segons la licitació, es busca un local d’entre 300 i 380 m2, amb un espai que pugui adequar-se per a l’atenció al públic i amb diferents sales.

La distribució haurà de permetre una total versatilitat de l’espai i la major eficiència arquitectònica possible per poder ajustar-se al programa funcional ideal d’un SIE.

De fet, la pròpia licitació delimita on pot estar aquest local i marca com a preu màxim de compra en els 650.000€.

Ja s’ha tancat el termini de presentació d’ofertes i només s’ha presentat una empresa, que de moment està en evaluació.

En aquesta oficina s’hi ubicarà a 9 treballadors, entre els quals hi haurà psicòlegs, psicopedagogs  així com treballadors i educadors socials.

Aquest servei d’Intervenció Especialitzada és gratuït i ofereix atenció especialitzada i acompanyament a totes les dones joves i adultes afectades per processos de violències masclistes,  i també als seus fills i filles.  Des d’aquest servei es facilita el procés de recuperació i reparació de les violències viscudes i del dany patit.

A banda de Blanes també es busca local en 5 poblacions més, entre elles a Mataró, on ja té una oficina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics