Palafolls comptabilitza 10 persones menys a l’atur

Durant el mes de setembre, l’atur ha disminuït lleugerament a Palafolls, després d’un petit augment el mes d’agost. Tal com indiquen les dades de l’Observatori del Treball de la Generalitat, Palafolls compta ara amb 434 persones aturades, 10 menys que el mes anterior. Aquesta rebaixa situa la taxa d’atur a Palafolls en el 8’77%. 

Si comparem les dades actuals amb les de fa un any, ara hi ha 45 aturats menys. De fet és el millor setembre des de l’esclat de la crisi de fa 15 anys.

A escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa aquest setembre prop del 9.5%, amb un total de 20.587 aturats. Són 234 menys que en el mes d’agost. Quant als nostres municipis veïns, no tots els pobles rebaixen el seu atur. A Malgrat han augmentat en 17 les persones sense feina, fins les 790 i Tordera ha sumat 4 nous aturats arribant als 1.038. Pineda, per la seva banda, rebaixa el seu atur en 11 persones, però continua amb una de les xifres més altres de la zona amb 1.525 ciutadans sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics