Obertes les inscripcions per organitzar el Passatge del Terror de Can Batlle

Aquesta tardor, Can Batlle recupera, un any més, una de les activitats més esperades. Concretament, els i les joves podran gaudir del passatge del terror dins els actes preparats per la Castanyada i ‘Halloween’.

En aquest sentit, el local jove ja ha obert les inscripcions per participar en l’organització de l’activitat i ahir a tarda es va realitzar la primera trobada organitzativa per començar a treballar en aquesta nova edició.

Qui estigui interessat en organitzar el passatge encara es pot apuntar, tot i que des de l’organització informen que no s’allargarà molt el període perquè l’activitat serà el proper 27 d’octubre. Tal com indiquen des de Can Batlle, el grup motor per organitzar l’acte està obert a alumnes de segon d’ESO fins a Batxillerat. Tothom interessat en participar, ha de posar-se en contacte amb Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics