L’exregidora Clara Hidalga deixa Esquerra Unitària

Hidalga durant l'entrevista. RP

Hidalga va ser la representant de la formació en el darrer mandat a l’Ajuntament de Palafolls i va ser la número 4 d’Esquerra Unitària en les passades eleccions municipals.

Ahir el partit feia públic que Hidalga ja no formava part de l’assemblea de la formació. Hores més tard era ella mateixa qui, a través de les seves xarxes socials, penjava un comunicat en el que explica que des del 17 de juny, el mateix dia que es constituïa el nou Ajuntament de Palafolls, ha deixat “tot el que té a veure amb la política municipal”.

Hidalga defensa que els mals resultats electorals d’Esquerra Unitària en les eleccions municipals, on van perdre la meitat dels vots i lar epresentació al consistori, no han estat el detonant per deixar el partit i simplement apunta que “el seu camí va ara en una altra direcció”. 

En el comunicat, però,  Hidalga incorpora algunes frases que  apunten a una sortida agitada del partit. En aquest sentit l’exportaveu del partit en el darrer mandat afirma que no vol entrar en polèmiques, que espera “ara vegin la realitat que ens envolta” i que “a vegades la vida et dona sorpreses de qui menys t’esperes”. De tota manera Hidalga desitja molta sort als ja excompanys de l’assemblea.

I justament el partit ha anunciat una nova direcció, molt propera a l’últim candidat a l’alcaldia, Juan Andrés Osorio, que ara serà el responsable de comunicació. 

La formació estrena un butlletí informatiu en el que critica el que, consideren, prepotència i absolutisme de l’actual govern d’ERC i el seguidisme de l’oposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics