URGENT

El 19è Blanes Motor Days escalfa motors

Compartiu aquesta història

Blanes ho té tot a punt per acollir la 19a edició del Festival Internacional de Tuning ‘Blanes Motor Days’. El Festival arrenca aquesta tarda i les activitats s’allargaran tot el cap de setmana fins diumenge. 

Durant tres dies estarà instal·lat al costat de l’antic pavelló d’esports des d’avui a les 17h fins diumenge a les 20h i l’entrada és lliure per tothom interessat que hi vulgui assistir. A més, durant tot el cap de setmana estarà oberta la zona gastronòmica amb els millors Food Trucks, estands, i el mercat d’artesania, així com una zona infantil perquè gaudeixin els més petits. D’altra banda, als qui els agradin especialment els cotxes americans i les motos custom podran visitar una exposició d’aquests vehicles. Des de l’Ajuntament informen que, al llarg d’aquests tres dies s’han programat moltes activitats que tenen el món del motor com a eix central, però també d’altres perquè tothom hi gaudeixi. 

Fins al moment, el Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days ha sigut la fira per a aficionats al món del motor més completa del sud d’Europa, on havia arribat a ser el millor referent des de feia uns quants anys, recuperant-se l’any passat després de la suspensió per la COVID.

Com és habitual, s’espera l’assistència de centenars de visitants, tot i això, la participació de conductors a les diferents proves sí que s’espera menor. Això és així per l’eliminació d’algunes proves a petició de l’Ajuntament de Blanes a causa de les queixes dels veïns pel soroll i els inconvenients acústics que suposa el festival. Aquestes seran les proves d’Slalom Drift i de 4X4; i tampoc es farà la rua de vehicles pel centre del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics