Mossos d’Esquadra crea una app que pretén ser una comissaria de butxaca en el futur

La policia de la Generalitat, és a dir, els Mossos d’Esquadra, han creat una nova aplicació per Android i IOS, els sistemes operatius dels telèfons mòbils. Aquesta, pretén ser en un futur una comissaria de butxaca on es puguin realitzar moltes de les gestions que s’han de fer actualment de forma presencial. 

Tal com indiquen des del cos de seguretat, l’objectiu és que sigui un element pràctic, de proximitat i útil per la ciutadania. Així, l’aplicació s’ha dissenyat en català, castellà, aranès i anglès. 

Inclou diversos serveis com trucades al telèfon d’emergències 112; sol·licituds de cita prèvia per denunciar o fer tràmits; localitzacions de comissaries; i accès als canals de comunicació telemàtics de les diferents unitats dels Mossos d’Esquadra, entre altres. A més, també facilita informació sobre consells de seguretat i convocatòries d’accés al cos, entre altres informacions. 

Mossos informa que l’aplicació permet rebre avisos i alertes per temes i/o comarques d’interès amb informació rellevant relacionada amb la seguretat ciutadana. Així mateix, també disposa de canals directes amb els Mossos d’Esquadra, ja sigui per fer consultes o per posar en coneixement aspectes relacionats amb violència masclista, odi i discriminació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics