El Sots 21 ‘B’ Masculí guanya contra el Can Parellada a casa

Aquest cap de setmana les competicions esportives han seguit el seu calendari habitual. En aquest sentit, el Sots 21 ‘B’ masculí del Club de Bàsquet Palafolls va guanyar per 50 punts al Can Parellada (98/48), els que també van guanyar van ser el Cadet ‘B’ per dos punts al CB Blanes (53/51) i el Premini maculí novell ‘B’ per 52 punts al Tossa (52/0).

Malgrat les victòries, el club també ha sumat algunes derrotes, com la del Sènior masculí ‘B’ contra el CE Palamós per 41 punts (31/72) i la del Cadet A per 81 punts contra el CB Farners (39/120).

En el cas del futbol, els resultats entre les diferents categories han estat més igualats. L’infantil de 2a divisió g05 va guanyar al Sils CF per 3 gols (4/1). En el cas de les derrotes, l’aleví de 2a divisió g.29 va perdre davant el Tossa per 2 gols (4/6); l’equip de 4a Catalana g.05 ho va fer contra el Racing Blanenc per 3 gols (1/4); i el Juvenil de 2a divisió g.01 va perdre també contra el CD Malgrat per 4 gols (0/4).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics