Poppi remodela la seva plaça de Palafolls

Aquesta passada setmana, la població italiana agermanada amb la nostra vila ha inaugurat el nou parc Palafolls. Aquesta plaça, de les més grans del centre de la població, s’ha transformat després que el consistori de Poppi hagi invertit 300.000€ en jocs inclusius per infants , bancs plantes i zones d’ombra.

Fins ara el parc Palafolls era una gran zona, sense gaire atractiu més enllà d’un petit anfiteatre a tocar de la zona esportiva de Poppi.

Ara s’ha transformat completament i pensat per ser plenament inclusiu. Així la zona de jocs és plenament accessible, hi ha camins preparats per a persones amb discapacitat visual, zones de so per a la interacció d’infants amb autisme o una zona  sensorial especialment dissenyada per a nens i nenes hiperactius. També hi ha jocs, gronxadors, tobogans, pista de futbol i zona de ping pong.

Amb aquesta actuació, la plaça Palafolls de Poppi esdevindrà un dels punts lúdics més importants d’aquesta localitat de la toscana.

Tant Poppi com Ax Les Termes tenen una plaça amb el nom de Palafolls. En el cas del municipi francés es tracta de la que dóna accés a les pistes d’esquí de la localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics