Leticia Sabater serà el fitxatge estrella del Blanes Urban Fest

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta setmana Blanes donarà el tret de sortida al 1r BUF!, el Festival de Música, Art i Dansa Urbana de la Costa Brava que s’allargarà del 12 al 14 d’octubre. Aquests dies hem pogut conèixer més detalls sobre les activitats i els concerts que hi haurà, com per exemple el del fitxatge estrella de l’organització per aquesta primera edició. 

Concretament, Leticia Sabater és una de les convidades a participar d’aquest esdeveniment. El concert que tancarà el programa de la primera jornada del BUF significarà el seu debut a les comarques gironines, on encara no ha actuat mai, tot i la seva extensa carrera. 

Segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, amb l’actuació de Leticia Sabater el BUF! reforça la seva part més provocadora i festiva. Pel que fa al repertori, l’artista catalana detalla que es podran escoltar molts dels seus èxits des que va començar la seva carrera fins a dia d’avui. 

El concert serà aquest dijous 12 a les 12h de la nit. Leticia Sabater compartirà escenari amb altres grups i artistes ja consolidats com els Figa Flawas, DJ Jordi Vilches & Lia Jensen, Kanela,i DJ Trapella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics