L’ACEP i l’Ajuntament ja treballen en el calendari de l’any vinent

Foto: Ajuntament de Palafolls

Com ja va sent una tradició, aquest proper desembre els comerços de Palafolls tornaran a lliurar entre els seus clients els tradicionals calendaris que promouen l’ACEP i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Aquests dies s’estan acabant d’enllestir les fotografies que il·lustraran el nou calendari del qual se’n sap ben poca cosa.

Sílvia González, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, explica que el calendari del 2024 vol destacar els valors que representen al comerç local o de proximitat.

Amb aquest calendari es vol promocionar l’activitat econòmica de Palafolls, posant-la en valor i fomentar l’associacionisme com a forma de potenciar el comerç de proximitat.

Aquest calendari, que celebra el seu desè aniversari, el del 2014 va ser el primer,  compta amb una ajuda de la Diputació de Barcelona des del primer dia.

En total es farà una tirada d’uns 3500 exemplars que seran repartits en les botigues de Palafolls i en alguns equipaments públics a partir del desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics