Llogar un habitatge a Palafolls costa uns 664€ de mitjana

El mercat de lloguer a Palafolls cada cop és més petit. La manca d’oferta ajuda a que els preus pugin, de fet llogar actualment un pis al nostre poble és més car, de mitjana, que a Blanes, Malgrat, Lloret o Blanes.

El preu mitjà a Palafolls està als 664€, segons les dades del primer semestre d’aquest any que es van donar a conèixer ahir.

En aquest primer semestre de l’any els preus han augmentat clarament a Palafolls, en prop de 70€, respecte a la mitjana de preus de l’any passat, quan llogar un pis a Palafolls estava en els 591€ de mitjana. Això vol dir que els preus s’han enfilat un 12% a Palafolls, l’augment més significatiu dels pobles del nostre voltant.

El poble proper on poder llogar més barat és Tordera, on el preu mitjà està en els 573€, seguit per Lloret amb 585€.

A Blanes ja es paguen 600€ de mitjana mentre que a Malgrat el preu s’enfila als 628€ de mitjana.

Menció a part mereix Santa Susanna amb uns preus disparadíssims. De mitjana llogar a Santa Susanna costa 938€, tot i que és l’únic poble del nostre voltant on han baixat els lloguers, ja que l’any passat costa més de 1000€.

Aquests preus són fruit de l’explotació estadística del registre de les fiances de lloguer d’habitatges dipositades a l’Incasòl.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics