L’Escola Mas Prats entre les seleccionades per un projecte pilot sobre biblioteques escolars

Escola Mas Prats

A partir del 2024, 50 centres escolars d’arreu de Catalunya formaran part del Pla Pilot de Biblioteques Escolars que impulsa el Departament d’Educació. Un d’aquests centres escolars és l’Escola Mas Prats de Palafolls. 

El projecte s’inicia el 2024 i s’allargarà fins al 2026. Durant aquest període, es crearà una xarxa de 10 centres educatius de cada zona que estaran liderats per un bibliotecari que els acompanyarà i assessorarà en tot el procés. Així ho ha detallat Laura Duarte, directora de l’Escola Mas Prats de Palafolls. 

Duarte ha detallat que l’objectiu d’aquest pla, entre altres, és actualitzar el model de la biblioteca escolar per donar resposta a les necessitats actuals dels centres i crear xarxes de col·laboració entre ells. 

El projecte pilot s’inicia amb escoles que ja tenen una biblioteca a les seves instal·lacions, com ho és Mas Parts. La directora del centre ha detallat que és una molt bona oportunitat per continuar millorant la biblioteca del centre. També els permetrà agafar idees de bones pràctiques que duen a terme altres centres i situar Mas Prats com un centre de bones pràctiques entre la comunitat educativa. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics