Campanya de civisme per aparcar bé els vehicles

La falta d’estacionament en alguns punts de Palafolls fa que sigui habitual veure vehicles mal estacionats. Els turismes sobre passos de vianants, en càrregues i descàrregues, sobre de voreres o aparcats a les cantonades  suposen un problema per a la mobilitat i per a la seguretat del trànsit. És per això que l’Ajuntament de Palafolls ha tornat a posar en marxa la campanya informativa “A Palafolls, aparquem bé” amb la intenció de conscienciar als conductors de la necessitat de respectar les àrees d’estacionament.

La regidora de governació, Susanna Pla, creu que, a l’igual que és impensable estacionar sobre un pas de vianants a d’altres poblacions veïnes, cal que mantinguem el mateix respecte al nostre poble.

De moment la campanya serà eminentment informativa, en la que els agents de la policia local aniran col·locant avisos als parabrises dels vehicles mal estacionats. Ara bé, Pla explica que en aquells casos de comportaments més incívics o perillosos per a la seguretat del trànsit, la policia no dubtarà en sancionar o retirar el vehicle amb grua.

La campanya informativa, que ja es va fer fa 3 anys, tindrà una durada de 3 setmanes i ha estat dissenyada per la regidoria de governació amb el suport de l’exagent de la policia local, i ara regidor del PSC al consistori, Lluís Moreno.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics