Jordi Soler presenta ‘El dia que vaig estimar Ava Gardner’ a la Biblioteca Enric Miralles

Aquest dimecres a la tarda torna una nova trobada dels Vespres Literaris a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls. En aquesta ocasió, l’autor convidat és Jordi Soler i la seva obra ‘El dia que vaig estimar Ava Gardner’. Xavier Sitjà moderador de la trobada i col·laborador de Ràdio Palafolls ha destacat que serà un acte molt especial perquè, a banda de que l’autor és l’últim guanyador del Premi Prudenci Bertrana, és una novela que està inspirada en la gravació a Tossa de Mar l’any 1950 de la película ‘Pandora y el holandés errante’ que protagonitza Ava Gardner.

Sitjà ha recordat que aquesta activitat pretén ser una trobada entre els autors i els lectors perquè puguin xerrar sobre els processos creatius d’escriptura i sobre les seves obres en concret. Com és habitual, la trobada es farà demà a la tarda a partir de les 19h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics