The Say Tones participaran al 3r Sopar Jove de l’Eixida

Aquesta nit, el Local Jove de can batlle acull la tercera trobada d’entitats joves del poble. Aquest és un acte festiu que se celebra des de fa tres anys perquè els joves puguin reunir-se i posar en comú les seves inquietuds. Aquest any, a més, han decidit incloure dins la programació un concert punk a càrrec de The Say Tones. Així ho ha indicat Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls. 

Muñoz ha afegit que sempre s’aprofita aquesta trobada per enfortir les relacions amb els joves del municipi, establir vincles entre ells i conèixer quines són les seves inquietuds. D’aquesta manera, diu, poden confeccionar millor la programació del Local Jove i de tots els actes que es preparin dirigits a aquest públic. 

Cada any es parla, sobretot, d’algun tema en concret, tot i que enguany no han volgut desvetllar quin serà el tema principal de la jornada. L’any passat, per exemple, es va parlar del Pla Local de Joventut per conèixer quina era la visió dels joves palafollencs. Des de l’àrea de Joventut detallen que aquest tipus d’activitats permeten donar una atenció individualitzada a cada jove i conèixer millor les seves necessitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics