El CCMaresme impulsa un curs online per empreses sobre publicitat en línia

Foto: Pxhere

La publicitat online ofereix un ampli ventall de possibilitats per a qualsevol tipus de negoci a l’hora d’aconseguir nous clients. És per això que, el Consell Comarcal del Maresme, ha desenvolupat una nova formació perquè els empresaris coneguin com rendibilitzar aquesta publicitat al màxim. 

Concretament, aquest 24 i el proper 26 d’octubre es duran a terme els continguts preparats per a la formació. Des del CCMaresme indiquen que, entre els objectius del curs hi ha conèixer els diferents mitjans disponibles per fer publicitat i promoció online, aprendre a utilitzar el contingut com una eina promocional, i saber definir els objectius d’una campanya publicitària i saber dissenyar una estratègia adequada per aconseguir-los. 

Pel que fa a les persones participants, poden inscriure’s al web del Consell Comarcal totes aquelles persones autònomes, emprenedores i empresàries i el personal responsable de màrqueting i vendes, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics