URGENT

Els veïns de Sant Lluís organitzen una nova edició del Halloween 

Compartiu aquesta història

Com és habitual, l’Associació de Veïns del Barri Sant Lluís està ultimant els detalls per una nova castanyada a Palafolls. I, és que, aquest dissabte, l’antiga fàbrica El Forroll es transformarà en l’emplaçament més terrorífic de Sant Lluís.

Des de l’Associació de Veïns, Ester López, què és la seva presidenta, explica que aquest any han volgut arriscar-se amb la celebració. Entre d’altres, han preparat una gimcana terrorífica amb sorpreses, premis i concursos. A més, també tenen uns 10.000 dolços per repartir entre els infants que s’hi acostin.

Les activitats que s’han preparat aquest cap de setmana estan dirigides a un públic infantil. Tot i això, des de l’entitat detallen que pot participar tothom, ja que és una tarda molt completa en què també hi haurà servei de barra i música a càrrec de DJ Kiko.

Com cada any, no faltarà la xocolata desfeta amb melindros que els membres de l’associació oferiran als visitants. Així, tothom interessat en celebrar el Halloween amb els veïns de Sant Lluís, pot acostar-se aquest dissabte a partir de les 18h al Forroll. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics