Reunió entre Palafolls i Tordera per millorar la gestió de serveis a Mas Reixac

Alemany i Megias a la sala de plens de l'Ajuntament de Palafolls. Foto:AjTordera

A finals de la passada setmana l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias i l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, es reunien al nostre municipi per tal de repassar el funcionament del conveni de d’encàrrec de gestió dels serveis de Mas Reixac, signat a mitjans de l’any passat.

La urbanització de Mas Reixac és compartida pels dos municipis i els dos ajuntaments van aprovar l’any passat un conveni que garantia el bon funcionament dels serveis públics en aquest àmbit. Per fer-ho, els consistoris es repartien els serveis a prestar amb el compromís de cada any es regularitzaria econòmicament el cost de cada servei prestat.

Així Palafolls garanteix la recollida d’escombraries i neteja, així com  l’enllumenat públic de tota la urbanització, inclosa la part torderenca.

Per la seva banda, Tordera oferia el servei d’aigua potable i clavegueram a tot Mas Reixac, també a les llars palafollenques.

D’aquesta manera no hi havia greuges comparatius entre els veïns de Palafolls i Tordera pels serveis prestats a la urbanització. 

Cada any, però, els dos ajuntaments han de passar comptes i regularitzar la despesa suportada. La trobada de divendres passat a Palafolls va servir per posar al dia els comptes d’aquest conveni d’encàrrec de gestió de Mas Reixac, que té una vigència màxima de 4 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics