URGENT

S’esgoten les entrades pel túnel del terror infantil de Can Batlle

Compartiu aquesta història

Els joves de Can Batlle ja estan ultimant els detalls per una nova edició del túnel del terror que se celebra aquest cap de setmana. Una edició que en pocs dies ja ha esgotat totes les entrades que hi havia disponibles per la sessió infantil. I, que, a hores d’ara, està a punt d’esgotar les entrades per la sessió juvenil del passatge. 

Els joves que hi participen com a organitzadors, no han volgut desvetllar detalls sobre l’edició d’enguany per mantenir la sorpresa fins l’últim moment. Tot i això, sí que han informat que una de les novetats que s’han incorporat és la creació d’un compte d’instagram per centralitzar tota la informació relacionada amb el túnel del terror. 

D’aquesta manera, diuen, poden informar directament a tots els assistents de tot el que tingui a veure amb l’acte, malgrat que aquesta informació també es transmeti per les xarxes socials de Can Batlle. Així ho ha indicat, Xavi Bataller, un dels joves organitzadors de l’activitat.

L’activitat es farà aquest divendres 27 d’octubre al local jove de Can Batlle. La sessió infantil es celebrarà de 18h a 19:30h i la sessió jove serà a partir de 20:30h fins a les 22:30h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics